Kleurpasta`s

De kleurpasta`s zijn uitermate geschikt om o.a. icing, fondant en marsepein te kleuren.
Of wat dacht je van gekleurde pannenkoeken? Het zijn levensmiddelenkleurstoffen in geconcentreerde gel vorm. Er is een compleet assortiment verkrijgbaar met mooie heldere kleuren en de gel is zuinig in gebruik. 


Gebruiksaanwijzing: Haal met behulp van een cocktailprikker wat kleurstof uit het potje of knijp wat kleurpasta uit de tube, en breng het aan op de marsepein of fondant. (Let op: Gebruik steeds een schone prikker als je meer toe wilt voegen, op die manier blijft de inhoud van het potje schoon en dus langer houdbaar.) Voor donkere of diepere kleur meer gel toevoegen. Goed doorkneden om de marsepein of fondant door en door te kleuren, en minder kneden als je het gemarmerd wilt houden. Zorg ervoor dat de kleurstof steeds in het midden van je marsepein of fondant blijft om teveel kleur aan je handen te voorkomen. Na het kneden je handen direct met warm water en zeep wassen.
Rood en zwart zijn wat lastiger zelf te kleuren, deze kleuren vragen wat meer kleurstof. Het is aan te raden deze kleuren een dag van te voren te maken en goed in stevig plastic weg te leggen. De kleuren worden dan nog iets intenser.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 15-07-2017 - Door zo goed naar de wensen van onze dochter te...  lees meer
  • 23-06-2017 - Hallo Paula , wij hebben erg genoegen gisteravond . Ook...  lees meer
  • 25-11-2016 - Hallo Paula, Wij zijn vanmiddag bij jouw workshop taart maken...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2010 - 2017 Amazing Cakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel