Workshops

Binnenkort zullen wij weer nieuwe workshopdata online zetten.
Nog even geduld svp!

 

Bij ons kun je terecht voor diverse taartdecoratieworkshops en voor alle Wilton cursussen.

(Wilton is een zeer bekend Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in taartdecoratie en al ruim 35 jaar een eigen opleidingsprogramma heeft. Over de hele wereld worden dezelfde cursussen gegeven, door instructeurs die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Wij zijn de enige in de hele kop van Noord-Holland die de cursus mogen geven.)

Wij hebben een gezellige workshopruimte met ruime werkplekken voor 12-15 personen. Ons motto is dat wij het leuk vinden je iets te leren, maar dat we het eigenlijk net zo belangrijk vinden dat je een gezellige middag of avond hebt! Een workshop bij Amazing Cakes moet bovenal een gezellige en ontspannen gebeurtenis zijn. Even wat tijd voor jezelf, even de gedachten op nul...
En wedden dat het thuisfront blij is als je thuis komt met een mooie en lekkere creatie?!

Via de webshop kun je je inschrijving als het ware kopen. Je kiest de workshop die je leuk vindt, op de datum die jou goed uitkomt en betaalt bij de kassa van de webshop. (Wel altijd voor IDEAL kiezen, want workshop dienen vooruit betaald te worden.) Zo gemakkelijk gaat dat! Vul bij ` aantal` het aantal personen in waar jij de workshop voor boekt.

Wanneer je zelf al een groepje hebt waarmee je een workshop wilt volgen, neem dan even contact met ons op om jullie wensen door te spreken en een datum te plannen. Indien je écht alleen met je eigen groep wilt komen te zitten is het minimum aantal deelnemers 6 personen. Met een kleiner groepje komen is zeker ook een optie, dan kijken wij graag even of we er nog een ander klein groepje bij kunnen voegen. Op die manier kunnen we meerdere mensen tegelijk blij maken en het is nog gezellig ook! 
Is jullie groep aan een bepaald budget gebonden, neem dan even contact op zodat we kunnen kijken of we een aangepaste workshop aan kunnen bieden. Dit geldt alleen voor cupcakeworkshops!

Heb je vragen? Mail dan even naar info@amazingcakes.nl, dan komen we er vast samen uit!

Graag tot ziens, wij kijken uit naar je komst!

Hartelijke groet,

Amazing Cakes
Paula Smit

Bevoegd Wilton Instructrice en in bezit van het PME Masters Certificate

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 15-07-2017 - Door zo goed naar de wensen van onze dochter te...  lees meer
  • 23-06-2017 - Hallo Paula , wij hebben erg genoegen gisteravond . Ook...  lees meer
  • 25-11-2016 - Hallo Paula, Wij zijn vanmiddag bij jouw workshop taart maken...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2010 - 2017 Amazing Cakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel