"Amazing Cake Friends"

OPHEFFINGS UITVERKOOP!!!
NU 30% KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT!!!
Voer de actiecode "uitverkoop-30" in bij uw bestelling.
De korting geldt ook op de actie-/opruimingsartikelen!
Zie
hier voor verder info!

 

Zondag 12 november maar liefst 40% korting op ALLES UIT DE WINKEL!!! Maar... let op: OP=OP!!
Wacht dus niet te lang! Bestel snel!
Zondag 12 november zijn we voor het laatst open, zie de openingstijden op de website!

 

 

"Amazing Cake Friends"

HULP GEVRAAGD!!!  
In samenwerking met de "Voedselbank Kop van Noord Holland" (Gemeente Hollands Kroon en Schagen) willen wij de kinderen van gezinnen die hulp krijgen van de voedselbank een mooie verjaardagstaart bezorgen, maar daar hebben we veel vrijwilligers voor nodig!
 

Het idee is alsvolgt:
Wij maken flyers die de voedselbank vervolgens uitdeelt aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Die gezinnen kunnen zich vervolgens aanmelden door het antwoordstrookje in te leveren bij de voedselbank, om in aanmerking te komen voor een leuke taart voor hun jarige kind. (100% garantie is er helaas niet, dat hangt af van het aantal vrijwilligers, maar we laten 1 week van tevoren weten of het lukt om een taart te bezorgen.)
Amazing Cakes krijgt ruim van tevoren van de voedselbank de datum, naam en het adres van de jarige job door en gaat op zoek naar een vrijwilliger die in die omgeving woont.
Pas nadat er zekerheid is dat de vrijwilliger de taart kan maken op die datum, wordt het adres aan de vrijwilliger doorgegeven, zodat deze persoon de taart zelf kan bezorgen bij de jarige job! (Je neemt zelf contact op om een aflever-afspraak te maken)
 

Wie zoeken wij?
Iedereen die het leuk vindt om een mooie taart te maken voor een kind van ouders die het financieel moeilijk hebben. Iemand die juist ook even dat kind in het zonnetje wil zetten en een lach op het gezicht wil toveren! (Voor alle duidelijkheid: Het gaat om een marsepein- of fondanttaart, want daar kun je de leukste kindertaarten mee maken, en het is écht het kind dat we willen verrassen!)
Je moet bereid zijn om GEHEEL KOSTELOOS een leuke taart te maken én te bezorgen bij de jarige. (We streven ernaar om de reisafstand zo klein mogelijk te houden)
LET OP: Je hoeft geen professionele taartdecorateur te zijn, als je dit als hobby doet is het helemaal prima!!! Zolang je je best doet om er iets moois van te maken ben je helemaal geschikt om je aan te melden!
 

De taart:
Je mag zelf bepalen wat voor taart je wilt maken en of je deze met fondant of met marsepein wilt bekleden. Ook de vulling van de taart mag je zelf bepalen. (Je kunt eventueel overleggen of er een smaak is waar het kind wel/niet van houdt, of over een thema voor de taart, wanneer je belt voor een aflever-afspraak, maar dat hoeft niet.) De grootte van de taart is vrij, maar moet minimaal 20 cm in doorsnede zijn. Het belangrijkste is dat het kind zich even heel speciaal voelt door het krijgen van een mooie, speciaal voor hem/haar gemaakte taart.
 

Privacy!
We verwachten van iedere vrijwilliger dat deze zeer respectvol met de gekregen informatie omgaat en dus nooit aan anderen zal vertellen voor wie hij/zij een taart gemaakt heeft. (Mensen die een moeilijke periode doormaken, waarbij zij hulp van de voedselbank nodig hebben, willen dat vaak niet met anderen delen.)
Wil je een foto van je taart op je site/Facebookpagina zetten? Dat mag, maar dan wel vóórdat je de naam en leeftijd van de jarige erop gezet hebt! Dit alles uiteraard uit privacyoverwegingen, we verwachten dat een ieder hier zéér zorgvuldig mee om zal gaan! (Het staat uiteraard vrij om met de betreffende ouders te overleggen of je een foto met naam en leeftijd op je site of FB pagina mag plaatsen)
 

Aanmelden:
Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Super!!
Stuur een mail naar: info@amazingcakes.nl met als onderwerp "Aanmelding Amazing Cake Friends"
Zet daarin jouw naam, adres, telefoonnummer en het aantal taarten dat jij op jaarbasis zou willen/kunnen maken. (1 is al helemaal geweldig, maar als je er meer wilt maken, dan uiteraard héél graag)
Aanmelding bij ons in de winkel is ook mogelijk, maar de voorkeur gaat uit naar een mail.

Gezinnen die in aanmerking willen komen voor een taart kunnen zich binnenkort via de "Voedselbank Kop van Noord Holland" aanmelden. Zij zullen een brief krijgen met alle informatie.
 

Zegt het voort!
Het zou reuze fijn zijn als we een mooi netwerk van vrijwilligers op kunnen bouwen, dus vertel dit alsjeblieft zoveel mogelijk verder! Ken je wellicht anderen die taarten maken, vraag hen dan ook of ze mee willen doen! Met 1 taart per jaar kun je een gezin en vooral een kind héél blij maken!
Alvast hartelijk dank!

De informatie is ook terug te lezen op onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/amazingcakes.nederland
 

Paula Smit
AmazingCakes
Dorpsstraat 115A
Nieuwe Niedorp
06-18547068
info@amazingcakes.nl
www.amazingcakes.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 01-11-2017 - Hoi Paula,
    De laatste keer dat ik bij je in de...  lees meer
  • 28-10-2017 - Lieve Paula. Ik kan dus niet naar die nozzle workshop...  lees meer
  • 15-07-2017 - Door zo goed naar de wensen van onze dochter te...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 Amazing Cakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel